Dit zeggen ander over ZVPR

Jeetje, wat zullen jullie hier veel werk aan gehad hebben, puik werk, chapeau!

Het is een mooi opgezette cursus die, over het algemeen, goed en logisch verloopt. Ook de slides met voorbereidende/informerende gegevens zijn prettig, je wordt als het ware aan de hand meegenomen. De filmpjes zijn ook zeer mooi .

Ilona Herrewijnen

HBO V en verloskundige

Dat was wel een pittig toetsje zeg!

Toen ik begon dacht ik even dat dit mijn pet te boven ging. Maarrr, naarmate ik verder in de toets kwam, werd ik steeds leergieriger. Ik begon de theorie in mijn hoofd te plaatsen in de praktijk. Alle informatie viel steeds meer op zijn plek en mijn ‘hyperfocus’ ging op standje ‘aan’. En dat is een prestatie! Dat gebeurt me alleen wanneer ik iets echt goed en interessant vind.

Al met al, ben ik blij met alles wat ik heb geleerd. Het heeft me geïnspireerd en ik neem het zeker mee de werkvloer op. En gelukkig heb ik de toets met 86% gehaald (Had zwaar gebaald, als ik ‘m niet had gehaald :)) Complimenten!

Jitske Folkerts

HBO V wondverpleegkundige

Het boekje: Wie zegt “het is genoeg” als je er zelf niet meer kunt praten?” lijkt me hbo-v boekenlijst waardig. De digitale versie is te koop via www.curavera.nl.

De power points die je me hier thuis liet zien zijn van een ander kaliber, deze materie zit niet in het studie pakket, ik zie je ze zo gebruiken als goede gastdocent!

Peter Bakens

Oud verpleegkundig docent HBO-V Den Haag

We hebben Martin Buijsen voorgelegd: Als verpleegkundige heb ik, Chris Bartelds, een aantal e- learnings gemaakt en de bijgevoegde vragenlijst en protocol gemaakt voor regieverpleegkundigen. Er is een learning met basisinformatie, een learning met betrekking tot wilsonbekwame personen hun vertegenwoordigers of mentoren. En als laatste een learning met betrekking tot kinderen, hun ouders of voogden. Mijn doelgroep is de verpleegkundige sector. Graag uw reactie op de vragenlijst en het protocol en uw instemming om uw informatie op deze wijze te mogen gebruiken op www.zvpr.nl.

Het antwoord van Martin Buijsen: “Prima, hoor. Veel succes!”

Martin Buijsen

Hoogleraar gezondheidsrecht

Wat leuke overzichtelijke en leerzame informatie.

De vragen waren goed te doen, leuk dank. Ik zie uit naar de volgende e learning!

Margriet Kinderman

Verpleegkundige en maatschappelijk werkster